Logotypy Instytutu

Logotypy i znaki graficzne Fundacji Instytut Edukacji Ekonomicznej im. Ludwiga von Misesa są chronione prawem autorskim.
Dozwolone jest bez uprzedniej zgody użycie logotypów i znaków graficznych w przedrukach materiałów zgodnie z zasadami przedruków (kliknij). Jeśli chcą państwo użyć logotypów lub znaków graficznych Instytutu Misesa w innych celach edukacyjnych, prosimy kontakt o dla uzyskania zgody.
Całkowicie zakazane jest używanie logotypów i znaków graficznych Fundacji Instytut Edukacji Ekonomicznej im. Ludwiga von Misesa w celach politycznych, w szczególności: umieszczanie logotypów i znaków graficznych Fundacji Instytut Edukacji Ekonomicznej im. Ludwiga von Misesa wśród treści mających charakter polityczny dla osiągnięcia celów politycznych lub prezentowanie logotypów i znaków graficznych Fundacji Instytut Edukacji Ekonomicznej im. Ludwiga von Misesa dla osiągnięcia celów politycznych podczas publicznych i prywatnych spotkań, wystąpień lub konwentów.

księga znaku Księga znaku

Logotypy Instytutu Misesa niebieskie:

Logotyp niebieski w formacie PNG (kliknij, aby pobrać)
Logotyp niebieski w formacie PDF (kliknij, aby pobrać)

Logotypy Instytutu Misesa białe:

Logotyp biały w formacie PNG (kliknij, aby pobrać)
Logotyp biały w formacie PDF (kliknij, aby pobrać)

Logotypy Instytutu Misesa czarno-białe (tylko do publikacji, w których nie ma możliwości użycia koloru):

Logotyp czarno-biały w formacie JPG (kliknij, aby pobrać)
Logotyp czarno-biały w formacie PDF (kliknij, aby pobrać)

Księga znaku Klubów Austriackiej Szkoły Ekonomii (kliknij, aby pobrać)